Suvi

Olen Suvi, 25 vuotias Järvenpääläinen. Olen koulutettu hieroja ja erikoistunut urheilijan hierontaan. Valmistuin Suomen Urheiluhierojaopistolta 2017 kesällä jonka jälkeen perustin yritykseni Kehonhuolto Suvi Pietiäinen.

Olen harrastanut liikuntaa oikeastaan koko elämäni. Jalkapallon aloitin 10 vuotiaana ja sitä kerkesinkin pelata lähemmäs kymmenisen vuotta. Lukion aloittamisen aikaan jalkapallo jäi ja kokutuin punttisaliin. Näihin aikoihin kiinnostuin myös ravitsemuksesta enemmän. Kuntosali vaihtui vuoden 2016 lopulla Crossfit saliin, jossa ähertelin painojen kanssa vuoden verran. Keväällät 2018 jalkapallo vei kuitenkin jälleen mennessään ja sillä tiellä ollaan edelleen. Rakkaudesta lajiin.

Olen aina tiennyt haluavani tehdä töitä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa. Ihmisten auttaminen on minulle sydämen asia ja ehkä vähän puoli vahingossa päädyin hierojan ammattiin. Päivääkään en ole katunut ♥

Haaveissani on jatkokouluttautua ja hankkia fysioterapeutin pätevyys. Myös ravintoterapia ja valmennustyö kiinnostavat minua. Saas nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Liikunnan ja työni lisäksi tärkeitä asioita minulle ovat perheeni, ystävät ja matkustelu ♥

Back to top